...tein tätä:

1023045.jpg

Puolessa tunnnissa valmistui kolme työtä (lähinnä langan päättelyitä vaille valmiita). Suurin syyllinen on tämä raitamato ja sen pari:

1023212.jpg

Lanka 7-veljestä, yhteensä 102 g
Puikot 4mm pyörö, 80cm
Malli Ai mikä malli? Säärystimet kokoa melkein 6v, 60 silmukkaa ja 32 cm 2o, 2n joustinta. Poika valitsi itse langat äidin varastoista ja osallistui suunnitteluun myös matkan varrella.
Kommentit Neulottu yhtä aikaa yhdellä pyöröllä. Tekniikkaa selitetty mm. täällä.

Alunperin pyyntö oli "varpakattomat villasukat" (antapääkin niissä olis pitänyt olla), mutta sain puhuttua sen säärystimiksi. Nää on aika levät, sillä alunperin niistä olis pitänyt tulla niin pitkät, että olis ylettäny reisiin saakka, mutta sittemmin tuli niin kiire saada ne jalkaan, ettei joutanut odottamaan enää yhtään kauemmin. Ja sitäpaitsi nuo raitavärit loppuivat, lopun matkaa olis pitäny tehdä joko yksvärisenä tai sini-puna raidoituksella.

Lisää syllisiä:

1023249.jpg

Lanka Regia silk 4-fach, n.90g
Puikot 2mm metallisukkikset
Malli Traveller's stockings (Nancy Bush, Knitting on the Road kirjasta)
Kommentit Sukat on ihanat kuva ei. Että et sitten tullut katsoneeksi tuota taustaa tarkemmin... Sukissa on aika paljon pieniä virheitä (palmikonkierrot ja kavennukset ei mee just niinkuin pitäis), mutta tosissaan saa etsiä, jos ne haluaa löytää. Perfektionistiselle luonteelleni tekee hyvää hyväksyä välillä tällaisetkin.

Viimeisen syyllisen esittelen erillisessä postauksessa. Pysykää kanavalla.