958693.jpg

Lanka Novita Florica, vuosikertajämiä yhteensä 104g
Puikot 3
Malli oma, koko n.10* 200 cm

Huivi on neulottu sen suuremmin suunnittelematta. 12 silmukkaa puikolle ja 1o, 1n joustinta ensin jonkun matkaa yhdellä värillä, sit vähän lisää toisella ja vielä kolmannella. Suikaleita on yhteensä 4 ja ne on lähes koko matkalta ommeltu yhteen. Alunperin huivi oli reilu puoli metriä pidempi, mutta jotenkin se tuntui epäkäytännöllisen pitkältä kun piti kieputtaa moneen kertaan kaulan ympäri. Molemmissa päissä roikkuvat suikaleetkin loivat jotenkin sotkuisen kuvan. Leikkasin poikki ja neuloin toiseen päähän vähän matkaa violetilla ja lisäsin hapsut. Tästä tuli kiva.

Valitettavasti värit ei oikein suostuneet kuvassa toistumaan oikein, violetti on luonnossa aivan ihana syvä violetti eikä tuollainen sininen ja tuo punertavakin on oikeasti kirkkaampi. Vihreä ja harmaakin näyttävät kuvassa saman värisiltä.

Tämä oli loistava reissuneule: yksittäinen suikale vie vähän tilaa laukussa, eikä ole ollenkaan niin tarkkaa milloin väriä vaihtaa tai kuinka pitkä suikaleesta sattuu tulemaan, ihan tarkoituksella ovat eri pituisia kaikki. Aika monta hämmästynyttä ilmettä sain lentokoneessa/ kentillä, kun vastasin neulovani kaulahuivia. Eikö se ole vähän kapea...?