Ulkona näyttää mittari yli 25 asteen lukemia ja minä tyttö kudon villahousuja! Halusin tehdä perus pitkikset, joista voi sit varioida mallineuleita, värejä lahkeen muotoa jne. Kokeilu oli aika onnistunut sillä nämä istuu tosi hyvin tytön päällä. Hirveästi kyllä himotti tehdä trumpettilahkeet ja niihin kirjoneuleraidat, mutta ehkä sit seuraaviin...
107636.jpg
Virtain villan kaksisäikeistä meni hiukan yli 100g (piti siis käydä ostamassa uusi vyyhti). Tarkalleen ottaen vaaka näytti valmiille housuille painoa 108g.

Malli on ... jossain määrin lähellä Tinybirdsin pitkälahkeisia, mutta neulottu kokonaan suljettuna neuleena. Ainoa ommeltu kohta on silmukoitu haara. Takakappale on korotettu lyhennetyillä kerroksilla ja resoreissa sekä vyötäröllä, että lahkeissa on reikärivit (joko kiristysnauhalle tai sit ihan vaan koristeena). Kuvaan pistin kiristysnauhan, käytännössä taidan korvata sen kuminauhalla.

*Muoks: tässä vielä toinen kuva
115166.jpg

Toisetkin villahousut valmistui. Näihin tuli sit resorilliset lahkeet. Rullalahje oli paremman näköinen, mutta ainakin noin paksuun lankaan resori tuntui käytännöllisemmältä.