Salainen neuleystäväni lähestyi minua jo jonkin aikaa sitten postikortilla Tallinnasta. Kaiken hässäkän keskellä aivan unohdin siitä kiittää joten toimitan kiitoksen samalla kun kiitoksen paketistakin!

416838.jpg

Hetkinen, onko kuvassa jotain outoa? Kameran näytöllä se näytti ihan kelpo otokselta, mutta joku häiritsee. Ai juu. Kokeillaapas uudelleen.
416841.jpg

Hyvin oli SNY osunut valinnassaan. Kuten varmaan sekä blogistani, että ilmoittautumislomakkeesta kävi ilmi, rakastan ohuita (sukka)lankoja. Ja jostain itsellenikin täysin arvoituksellisesta syystä tuo Step on edelleen kokeilematta. Monta kertaa on kerä ollut kädessä ja nettikaupan ostoskorissa, mutta tämä on todellakin ensimmäinen laatuaan meille rantautunut.

Värikin on kiva, itse en luultavasti olisi tuota tajunnut valita. Eikös se just ole kaikenlaisten vaihtojen ja yllätysten suola, että pääsee rikkomaan kaavoja, tutustuu tuttuihin asioihin hieman eri näkökulmasta. Hmm, pitääkin heti mittailla tuo jalkateränsä, että pääsee ilmoittautumaan Salaisen sukankutojaan.