Listalla oli kuvattavana

  • mitä on selkäsi takana, kun istut tietokoneen ääressä
  • mieluisin neulontapaikka/ mukavin neulontapaikka
  • lelukori/laatikko
  • Inspiroivin paikka, eli missä saat parhaat käsitöihin liittyvät ideat.
  • Kangasvarastosi
  • Rakkain huonekasvisi
  • Näkymä ikkunasta (saat itse valita mistä)
  • Joulukalenteri (jos se on jo valmiina)

Selkäni takana on yleensä jotain näistä tai sit jotain ihan muuta (kannettava ja WLAN...). Nykyään blogaan ehkä useinmiten keittiössä, myös sänky ja sohvat käytössä. Varsinainen työpiste ulkoisine monitoreineen ja näppiksineen sijaitsee vaatehuoneen nurkassa, mutta se on enimmäkseen esikoisen käytössä.

276739.jpg

Ehdottomasti yleisin neulontapaikka on TV:n ääressä. (On muuten ehkä meidän huushollin hirvein huonekalu tuo sohva.)

276749.jpg

Lelulaatikoita meillä riittää, muutama esimerkki järjestyksessä vauva, iskä, äiskä, poika.

277998.jpg

Inspiroivin paikka meinasi aiheuttaa päänvaivaa, mutta lopulta päädyin tähän kuvaan: oma koti kullan kallis. Ideoita syntyy kyllä ympäri vuorokauden ja ihan missä vaan, mutta tällä hetkellä (hoitovapaa) vietän suurimman osan ajastani kotona.

278224.jpg

Kangasvarasto sopii sitkeän siivoamisen ja hävittämisen tuloksena kahteen - ai niin... tuo alakaappi, siis kolmeen - kaappiin. Nuo yläkaapit näyttää kovin viattomalta tässä kuvassa; oikeesti yhdelläkin hyllyllä on kymmeniä metrejä kangasta...

278074.jpg

Rakkain huonekasvini titteli myönnetään tälläkertaa sitkeälle otukselle, joka on kulkenut mukanani siitä asti kun aikoinani muutin kotoa. Vuosikaudet se kitui ja kärsi, välillä jäljellä oli tuskin paria lehteä enempää, mutta tässä nykyisessä asunnossa se yhtäkkiä alkoi kukoistamaan!

277992.jpg

Ikkunasta näkyy mm. puuttuva puuliiteri ja naapuriin juokseva esikoinen.

278007.jpg

Lopuksi vielä joulukalenteri, toistaiseksi vielä rullalla takan päällä. ( Ihan itse ostin Lidlistä ;-) ) Sisälleen se tulee saamaan 'Autot' magneettikirjan niitä... no, niitä magneettekuvioita!

278009.jpg