Olipa hyvin lähellä, etten esitellyt sunnuntai-iltana uudenuutukaista villatakkiani. Huppu ei kuitenkaan ollut aivan mieluinen ja hihatkin ehkä aavistuksen liian lyhyet makuuni (ja pitkille käsilleni). Huppu oli jotenkin sen mallinen, että vaati valtavasti asettelua, että se oli hyvän näköinen. En iki maailmassa voisi kuvitella jaksavani asetella sitä jatkuvasti eli huppu meni purkuun. Niitä hihoja pitää vielä harkita, lähinnä kysymys lienee jatkaisko yläpäästä vai alapäästä.

Itsehillintä on joutunut koetukselle lähestyvän lankahamsterikuukauden takia. Hiljaa mielessäni päätin jo hyvissä ajoin, että en ala hamstraamaan yhtään lankaa ennen helmikuuta. Mutta... pari työkaveria kyseli, mistä saisi ihania sukkalankoja ja ihan vaan melkein vahingossa lupasin järjestää kimppatilauksen Saksasta. Ääh, kuinka tehdä se ilman että tilaan itselleni 'ihan vaan paria kerää'? Tietysti voisin hyödyntää tilaisuutta ja tilata vaikka puikkoja. Nehän ei ole lankaa!

Toisaalta, viime tilauksessa tuli yksi lanka väärän vahvuisena. Päätin pitää suuni kiinni, sillä sain tilalle kalliimman vaihtoehdon ja kokonaisuutena postikulut suuntaan ja toiseen huomioiden vaihto olis ollut myyjän kannalta kallis vaihtoehto. Jos nyt tilais kuitenkin sen ohuemman, sille kun oli käyttösuunnitelma valmiina. Ja jos vaikka ihan vain yhden näistä väreistä ...?

MexikoEvlution.bild.jpg