Reissuun lähtiessä piti saada mukaan joku helppo työ jossa riittäis tekemistä koko ajaksi mahdollisimman vähällä kantamisella. Ja mikäs olis sen parempi reissuneule kuin sukat.

318575.jpg

Opal 697 Regentag auf Liebe Wellen (4-fach), puikot 2½, silmukoita 60. Vyötteeseen merkitystä neuletiheydestä jäin kyllä kauas, puikot olis pitänyt varmaan olla 3 tai 3½, mutta sukkahan saakin olla mielellään tiivis. Lankaa jäi sen verran, että juuri ja juuri olis saattanut saada polvipituiset? Seuraavat teen kyllä kärkialoituksella ja kokeilen miten pitkälle pääsen.

Mitäs tästä sanomaan - ihana lanka. Ihana, ihana. Kyllä noi 2½ puikot istuu mun käteen paljon paremmin kuin 4½. Ja nuo värit. Olen aivan rakastunut. Ja rakkauden huumassa menin tilaamaan Saksasta lisää lankaa...

Näiden väri-iloittelujen jälkeen (uusia lankoja odotellessa) on taas aika palata sen 'ison' työni kimppuun. Ihanaa lankaa sekin (Sublime Extra Fine Merino Wool DK), mutta ah niin tylsän värinen. Mikähän ihme mut pisti alunperin haluamaan vaalean siniharmaata lankaa?