Vaihteeksi esittelyssä pari erittäin käytettyä neuletta. Yhdistävä tekijä näillä on, että ne ovat kumpikin hieman paksumpaa lankaa, jotain 4,5 puikoilla tehtyä, kun pääosa mun tekeleistä näyttää syntyneen 3-3,5 puikoilla.

253857.jpg

Tämä omenanvihreä (pistaasi?) puuvillaneule ajoittuu johonkin kesälle 1993. Aivan ihana väri (jota en valitettavasti saanut kuvaan toistumaan niinkuin olisin halunnut), mukavan pehmä lanka ja näyttävät kuvioinnit. Tätä olen pitänyt paljon ja luultavasti pidän sen kaapissa odottamassa aikaa, kun tällaiset muhkeammat neuleet tulevat jälleen muotiin. Ja välillä vedän sen päälleni ihan vaikka vaan nostalgia syistä.

Malli on muuten jostain 90 luvun alun Sandrasta, joita äitillä on edelleen tallessa pari vuosikertaa. Selailin niitä läpi joku aika sitten ja aika monta toteutettua neuletta niistä löytyi. Ja muutama, jonka vielä jonain päivänä toteutan...

Toinen tuotos on seiskaveikkaa ja muutamaa vuotta nuorempi, 1995 -97 väliltä. Myöskin erittäin paljon pidetty, ja valitettavasti se alkaa jo näkyä eikä neule ole enää aivan nuoruuden kuosissaan.
 
253859.jpg

Tätä ei enää viitsi myydä, mutta en raskis hävittääkään. Toisaalta säilömisessäkään ei ole mitään mieltä... näitä ihania 'kotioloissa' neuleita riittää. No, luultavasti säilön tätä jatkossakin. (Ihmettelen vain miksi?)