630662.jpg

UFO listaukseni jäi kovin pieneksi, mistä olen oikeastaan ihan tyytyväinen. Suuri kiitos listan lyhyydestä kuuluu viimekesäiselle lankakaapin siivoukselle, jolloin heitin tylysti roskiin (!) muutaman tekeleen, joilla ei ollut mitään pelkoa valmistumisesta... Jäljellä oleva, olkaapa hyvä:

532228.jpg

Tämän esittelinkin jo muutama viikko sitten ja peite on nyt mun FUFO tempauksen päätävoite. Ajattelin järjestellä palaset uudelleen niin, että värierot muodostaa mieluummin jonkin kuvion, kuin tuollaisen likaisen näköisen läikän keskelle.

630641.jpg
UFO #2 - Neuletakki. Lanka on Kotiväkeä, aloitettu joskus 2001 ja takki melkein valmis. UFOutui muistaakseni raskauden takia - näinkin niukkalinjainen takki ei olisi sopinut pyöristyville muodoilleni. Odottaa hihanpyöriöiden uudelleen neulomista (eli uudelleen muotoilua) ja nappilistaa. Valitettavasti väri ei ole kaunis violetti, niinkuin kuvasta saattaisi erehtyä luulemaan, vaan sellainen epämääräisen marjapuuronpunertava.

630638.jpg

Numerolla 3 esittelen jotain huivin tapaista. Purkaisin pois, mutta en ole ihan varma onnistuuko enää, alkupää on nimittäin kevyesti huovutettu... (Tän tarnina löytyy täältä.)

630651.jpg

#4 - yksinäinen sukka, joka on päättelykerrosta vaille, mutta jostain syystä tämä/ nämä ei vaan halua valmistua. Värit on kivat, lanka on kiva, mutta jotenkin ei vaan nappaa. Vois vaikka purkaa ja kohdistaa raidat eri tavalla. Tai sit tehdä taästä jotain ihan muuta, tällähetkellä houkuttelee ainostaan yksväriset sukkalangat.
 
630657.jpg

#5 suikat joista en osaa oikein päättää ovatko nämä enemmänkin WIP (Work in progrss) kuin UFO. Lähinnä reissuneuleena mukana kulkenut. UFOutumisvaaraa aiheuttaa kyllästyminen raitalankoihin ja toisen sukan kohdalla jo toisen kerran langasta löytynyt solmu. Toisen solmun kohdalla vielä lanka alkoi juosta väärin päin, mutta kerin lopun langan jotta saan raidat jatkumaan samanlaisena. ja lopun sukan saa neulottua sentään ilman lisäsolmuja.

630664.jpg

#6 - Kesätoppi jota ei oikeastaan ole edes aloitettu. Suunnitelmat on valmiina ja mallitilkut neulottu. Lojuu keskeneräisten joukossa ja siksi pääsi kuvaan tämäkin. Tämän 'poistamiseksi' ei tarvis tehdä muuta kuin kantaa langat takaisin lankakaappiin!

Viimeinen keskeneräinen #7 onkin sit tämän hetken päätyö, jota vain hieman vilautan... ei kun empäs vilautakaan! (Mörvelöpeikon pelossa, se kuulemma iskee jos esittelee keskeneräisiä. ;-))

Varsinaisia vuosikerta UFO löytyi siis vain 3.