Hyvä uutinen on, että lanka riitti kuin riittikin sukkiin kun lyhensin ensimmäisen sukan jalkaterää pari senttiä. Jäljelle jäi 'reilusti' eli 131 cm lankaa. Toinen hyvä uutinen on, että sukat sopivat vielä lyhentämisen jälkeenkin jalkaan. Huono uutinen on se, että hamsterigrammoihin nämä eivät päätyneet, sillä langanpäät on päättelemättä. Yksinkertaisesti totesin arvostavani yöunta enemmän kuin lankahamsterikisaa ja painuin niukkumaan. Varsinkin kun noita grammoja on muutenkin tässä kuussa tullut todella, suorastaan poikkeuksellisen vähän. Kuvaa tulossa kunhan ovat oikeasti valmiit.

Ensisijainen tavoite lankahamstereissa täyttyi eli en ostanut kuukauteen itselle lankaa. Toissijainen tavoitteeni tuhota jotain vuosikertalankoja jäi edelleen täyttymättä. Tätä epämääräistä jämälankakasaa tuijottelin koko kuukauden 'sillä silmällä', mutta kun ei puhuttele, niin ei puhuttele.

413699.jpg

Jotain huivin/ shaalin tapaista jo aloittelinkin, mutta roskiin meni nekin grammat. Tietty noi vois aina kutoa vaikka kaulahuiveiksi, mutta mä luulen, ettei ainkaan meidän taloudessa kukaan suuremmin kaipaa ton värisiä kaulahuiveja. Ja nää kyseiset langat on muuten oleilleet kaapissani jotain 15 v. Haluaiskohan ne jo pikkuhiljaa uuteen kotiin?