Viikonlopun välipalatyö oli varsinainen 4-in-1 työ.

1) Purin UFOn! Tämä on allekirjoittaneelle hyvin harvinaista käytöstä ja ansaitsee sen vuoksi erityismaininnan.

2) Varaslähtö Lankahamstereihin: Tarvitsin punaista kaulahuivia ja hei, varastosta löytyi sopivaa lankaa (kun vielä purki sen edellä mainitun UFOn kaveriksi).

3) Prosessineulojan painajainen; tarpeeseen neulottu työ. Meinas kyllä tökkiä tosi pahasti, perjantai-illan teinkin enimmäkseen neulo - pura - neulo harjoituksia, kun yritin keksiä jotain kivaa piristystä tylsään työhön.

4) Lopultakin: idea! Lankaa oli liian vähän, että siitä olisi tullut kunnollinen pitkä kaulahuivi. Vaihtoehtona olis ollut ostaa lisää lankaa, mutta kohdan 2 hengessä en halunnut siihen ryhtyä, lisäksi valmistuminen olisi siirtynyt tämän viikon puolelle ja huivi olis tarvittu oikeastaan jo viikko sitten. Tästä huivista tuli lopulta sit paremminkin kauluri: kiinnitin huivinpätkän rinkulaksi. Rinkula asettuu kauniisti kaulaa vasten, kun se kiinnitetään ympyräksi kahdella kierteellä. Huvinakin sitä voi käyttää, sillä en ommellut rinkulaa kiinni ,vaan laitoin kiinnitykseksi nepparit. (Olisin halunnut napit, mutta varastosta ei löytynyt sopivia.)

343708.jpg

Tekniset tiedot
Lanka: Sandnes Alfa, punainen menekki 128g.
Mitat: Leveys 30s, pituus 110cm.

Onnistumisesta innostuneena palasin kesken olevan villatakkini kimppuun. Se oli muutaman päivän odotellut sohvan nurkassa, kun ei osannut kertoa mulle minkälaiset hihat haluais. Nyt on yksi versio puikoilla, ja ainakin toistaiseksi näyttää lupaavalta.