Viime viikon olen keskittynyt lähinnä uuden suunnitteluun. Onglema 'mitä tekisin' kiteytyy lähinnä runsauden pulaan ja valinnan vaikeuteen. Suunnitelmia on siis ihan liikaa. Joululahjoja vois tietty tehdä, niin ja itsellekin 'pitäis' saada yhtä sun toista... Tuon itselle tekemisen suhteen olen yrittänyt pitää jäitä hatussa ja kurkkia aina välillä kaappeihin. Meille ei todellakaan tarvita yhtään tää-oli-kiva-tehdä-mutta-enpä-sit-kuitenkaan-viitsi-käyttää -tyyppistä neuletta. Saas nähdä mitä tarttuu mukaan, tänään olis nimittän tarkoitus mennä lankakauppaan.

Kuvasin viimeviikon lopulla muka ison kasan noita aiemmin tehtyjä neuleita, mutta jostain syystä ne kuvat oli ihan hirveitä kun nyt kamerasta ne latasin. Esittelyyn päätyy siis vain yksi tää-oli-kiva-tehdä-mutta... neule:

240213.jpg

helma_iso.jpgkaula-aukko.jpg

Lankana Pirkanmaan kotityö OY:n ohut pirkkalanka,
malli on sovellettu Novita 6/2001 lehdestä löytyvästä ohjeesta. Painoa komeudella on vain 612g.

Tämän neuleen 'mutta' liittyy kokoon: minä olen kokoa M ja tämä neule XL, joten käyttämättä on jäänyt. Tätä tehdessä odotin esikoistani ja ilmeisesti kuvittelin tarvitsevani tällaista.


Viisi vuotta tätä aarretta haudottuani ja useita erilaisia korjausajatuksia pyöriteltyäni päätin pistää neuleen lopulta myyntiin. Mikäli kokemus osottautuu positiivikseksi, muutama muukin aarre saattaa löytää itsensä etsimässä uutta kotia. Kuin myös kasa ylimääräisiä lankoja.