Lankahamsterikuukauden aloitan kerjäämällä säälipisteitä. Alunperin tämä paita pääsi puikoille lähes kolme vuotta sitten ja marinoitui kaapissa kaulusta ja viimeistelyä vailla vamiina 1½ vuotta. Vihdoinkin sain neuleen kasattua ja kauluksen tehtyä. MUTTA hihat oli liian lyhyet. -> Takaisin kaapinpäälle.

Lankahamseterikuukauden aloitukseksi purin siis hiharesorit ja jatkoin hihoja 5 sentillä (+ resorit uudelleen). Langankulutus uudelleen neulotussa osassa 60g.

376162.jpg

Lanka Mark & Kattens BomUll (50% puuvillaa, 50% villaa), menekki 690g (koko L)
Puikot 3½ ja 4½
Malli oma

Kuvassa neule on vielä osittain viimeistelemättä, hihoissa näkyy ne jatkoskohdat, mutta uskoisin, etä kevyt höyrytys häivyttää ne totaalisesti.

'Ihan kiva' villis, muttei mikään täyskymppi. (Tai sit mikään ei vaan tunnu oikein miltään tuon edellisen onnistumisen jälkeen.) Epäilystä kylvää se, että oikeastaan tämä on mulle hieman iso, ehkä L kokoinen kun M vois olla oikeampi. No, eiköhän tuolle jotain käyttöä löydy. Olen myös mietiskellyt pitäiskö tuohon eteen lisätä jotain koristusta, mutta toisaalta kun töissä kuljen aina 'hilut' kaulassa (siis henkilökortti ja avaimet) sileä yksivärinen neule on ihan hyvä vaihtoehto.

P.S. Edellisen postauksen villatakin ohjeen voin kyllä julkaista, mutta voi mennä hetki että ehdin sen naputella. Työnteko tuppaa haittaamaan näitä harrastuksia...